Το ASTRA HOUSE ξεκίνησε να λειτουργεί το 1980 από την οικογένεια Κουτσογιάννη.
Βρίσκεται στο Παράλιο Άστρος, μια από τις πιο όμορφες και ενδιαφέρουσες περιοχές του νομού Αρκαδίας στην Πελοπόννησο και απέχει από την Αθήνα περίπου δύο (2) ώρες. Παρότι η πέτρα και το ξύλο είναι τα βασικά κατασκευαστικά υλικά, κατά τη διάρκεια της Άνοιξης και του Καλοκαιριού.

Πρόκειται για μια οικογενειακή επιχείρηση που θέλει να προσφέρει ένα ευχάριστο κατάλυμα σε όποιον επιλέξει το Παράλιο Άστρος για τις διακοπές του.
Διαθέτει επιπλωμένα διαμερίσματα 4-5 ατόμων και Studios 2-3 ατόμων, πλήρως εξοπλισμένα με κουζίνα, κλιματισμό, τηλεόραση, Wi-Fi internet.

Γιατί να επιλέξετε το Παράλιο Άστρος για τις διακοπές σας;
Σε μόλις δύο (2) ώρες από την Αθήνα μπορείτε να βρίσκεστε σε ένα μέρος με καθαρή θάλασσα και πολλές παραλίες για να επιλέξετε. Υπάρχουν πολλά μαγαζιά εστίασης με καλής ποιότητας προϊόντα, νυχτερινή ζωή που δεν έχει τίποτα να ζηλέψει από άλλες πιο φημισμένες περιοχές της Ελλάδας και, ταυτόχρονα, μπορείτε να βρείτε την ησυχία και την ηρεμία που χρειάζεστε για να ξεφύγετε από το άγχος της πόλης.
Σε κοντινή απόσταση επίσης υπάρχουν ενδιαφέρουσες φυσικές, αρχαιολογικές και θρησκευτικές περιοχές για επισκεφθείτε.

Γιατί να επιλέξετε για τη διαμονή σας το ASTRA HOUSE;
Εδώ και τρεις (3) δεκαετίες μας έχουν προτιμήσει και μας προτιμούν πολλοί και διαφορετικοί άνθρωποι.

Τα διαμερίσματά μας έχοντας δύο (2) δωμάτια προσφέρονται:
Για οικογένειες με ξεχωριστό δωμάτιο για τους γονείς και ξεχωριστό για μέχρι τρία (3) παιδιά.
Για παρέες φίλων μέχρι πέντε (5) άτομα που δεν θέλουν να κοιμούνται όλοι στον ίδιο χώρο.

Τα Studios μας σε έναν μεγάλο ενιαίο χώρο μπορούν να φιλοξενήσουν:
Ζευγάρια μόνα τους ή ζευγάρια με ένα παιδάκι, καθώς σε ορισμένα Studios υπάρχει ένα διπλό και ένα μονό κρεβάτι.
Φίλους σε δύο ξεχωριστά μονά κρεβάτια.

Στον κήπο μπορείτε να καθίσετε και να απολαύσετε τον καφέ σας ή να διαβάσετε ένα βιβλίο, ενώ επίσης μπορείτε να οργανώσετε Barbeque στη χτιστή ψησταριά που διαθέτουμε.

Ένα ακόμα μεγάλο πλεονέκτημα που έχει η τοποθεσία που βρίσκεται το ASTRA HOUSE είναι ότι δεν χρειάζεται να μετακινείστε με το αυτοκίνητο. Η απόσταση από την πλατεία, το λιμάνι και την πρώτη παραλία είναι μόλις εκτατό πενήντα (150) μέτρα. Ουσιαστικά είναι μέσα στο χωριό, αλλά και στα όρια του κάμπου στον οποίο έχει απέραντη θέα.

Το ASTRA HOUSE είναι καταχωρημένο στον Ελληνικό Οργανισμό Τουρισμού (ΕΟΤ) και διαθέτει το αντίστοιχο σήμα και άδεια λειτουργίας.